Trasa Łódź ->Pogorzelica(Zachodniopomorskie)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mateusz1233322
    Classic
    • 2012
    • 10

Raczej będzie ciężko, żeby samo turbo odżyło. Szczególnie, jeśli jest zaolejone Trochę oleju jednak zużywa...
    Naprawa będzie pewnie konieczna, więc z olejem i filtrami proponuję wstrzymać się do momentu założenia nowej/zrobionej turbiny.
  • witachu
    L&K
    • 2011
    • 1319

tak jak w temacie. w sobote rano kolo 5 wyjeżdzam do pogorzelicy na urlop. jako ze już dawno nie jechałem w rejon zachodniopomorskiego województwa, chciałem zapytać jaką drogą dobrze jechać. planowałem sobie z Łodzi jechać na poznań autostradą i później we wrześni zjechać i dalej przez suchy las i później na Walcz i dalej w kierunku na Gryfice. W tamtym kierunku ostatni raz jechałem z 6 lat temu i do momentu kiedy nie zjechało sie z autostrady było spoko, później już nędza. korek w suchym lesie za poznaniem i potem tłuczenie się po tych drogach. zacząłem się przez chwile zastanawiać czy nie pojechać dalej przez poznań a2 i odbić na s3 w kierunku na szczecin i dalej na Goleniów, Kamień pomorski i na Rewal.

którą drogą lepiej jechac? teoretycznie nakładać drogi S3 to jakies 70 km, ale według mapatargeo czas podróży ten sam prawie.
    OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
    (znajdź również na fb)

Komentarz

• słoń
      Elegance
      • 2010
      • 777

witachu, z Wrześni do Suchego Lasu to po co chcesz jechać?jedz na Gniezno Wągrowiec Chodzież potem Piła Wałcz Drawsko albo Czaplinek i dalej w górę

Komentarz

• witachu
        L&K
        • 2011
        • 1319

słoń, dzięki za poradę. o tym nie pomyślałem. mam chęć przejechać się po tej S3 ale to może w drodze powrotnej sobie śmignę
        OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
        (znajdź również na fb)

Komentarz

Pracuję...